AEC Excellence Awards pályázat

_Featured-Img-Cikk-680x380

Talán hallott róla, talán lemaradt, mégis érdemes figyelni honlapjukat, a beérkezett pályaműveket..

A felhívás:

AEC Excellence Awards pályázat – Hozza ki magából a maximumot!
Mutassa meg BIM munkáját a világnak!

Jelentkezzen a 2017-es AEC Excellence Awards pályázatra, hogy munkája megkaphassa azt a figyelmet az iparági ügyfelektől és befolyásos szakemberektől, amelyet megérdemel! Kiemelkedően formabontó és innovatív projekteket szeretnénk ezen a módon jutalmazni, a kiválasztás során szem előtt tartva a BIM-munkafolyamatok és Autodesk-szoftverek használatát.

Akár öt projekttel is pályázhat a következő négy kategóriában: infrastruktúra, épületek, kivitelezés és fenntarthatóság.

NYERJE EL A SZAKMA ELISMERÉSÉT

Amellett, hogy elnyerheti a szakma elismerését, a győztes pályázatok több mint 80 000 USD értékű jutalmon osztoznak. A nyertes pályázatok az Autodesk, a HP, a Construction Dive és a Smart Cities Dive elismerésében részesülnek. Ennél is fontosabb azonban, hogy munkájára és projektjeire felfigyelhetnek szakmabeli társai, az ügyfelek és az iparág vezető szereplői. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy másoknak is megmutathassa legfontosabb és leginnovatívabb munkáit.

Az 5 legfontosabb érv amellett, hogy kihozza magából a maximumot az AEC Excellence Awards 2017 pályázatra:

1. A PÁLYÁZÁS EGYSZERŰ: A versenyt leegyszerűsítettük a következő négy kategória kialakításával: infrastruktúra, épületek, kivitelezés és fenntarthatóság. Több olyan projektje is van, amelyre büszke? Semmi gond. Akár öt különböző projekttel is nevezhet.

2. MUNKÁJÁT ELISMERIK: Már önmagában a nevezés is társai elismerésével jár. A nyertes projektek bekerülnek egy globális terjesztésű bemutatókönyvbe, és akár kiemelt történet is lehet belőlük, így több ezer emberhez juthatnak el promóciókon és közösségi oldalakon keresztül. A letölthető bemutatókönyvet könnyen megoszthatja ügyfeleivel is.

3. INGYENES REKLÁM: A 2017-es AEC Excellence Award nyertesei számára promóciót és nyilvánosságot biztosítunk az Autodesk, a HP, a Construction Dive és a Smart Cities Dive közösségi oldalain és webhelyein, továbbá megemlítjük őket legismertebb építőipari kiadványokban és az Autodesk University 2017-os Las Vegas-i díjátadó gálájának médiamegjelenéseiben.

4. DÍJAKAT NYERHET: Ha projektjét kiválasztják, egy vadonatúj HP-munkaállomást nyerhet, továbbá egy utat a 2017-es Autodesk University rendezvényeire Las Vegasban, valamint elismerést az Autodesk University díjátadó gáláján. Természetesen egy gyönyörű trófeát is kap, amellyel kollégái és ügyfelei előtt büszkélkedhet.

5. HASONSZŐRŰEKKEL TALÁLKOZHAT: Minden 2017-es nyertes meghívást kap az Autodesk University díjátadó gálájára. Ez az esemény remek alkalom arra, hogy párbeszédet folytasson, kapcsolatokat építsen, vagy együtt dolgozzon az építőiparban dolgozó kollégákkal.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy innovatív projektjei a figyelem középpontjába kerülhessenek. Projektjeit a lenti hivatkozáson küldheti be a 2017-es AEC Excellence Awards pályázatra.

Részletek az alábbi weboldalon: https://aecexcellence.autodesk.com