Fenntarthatósági Nap 2017.

Térkép betöltése...

Időpont
2017. szeptember 30.
Egész napos

Helyszín
Akvárium


2017. szeptember 30-án tizedik alkalommal is megrendezésre kerül a Fenntarthatósági Nap, ahol szakértő előadóink a gazdasági, környezeti és társadalmi folyamatokról és áramlatokról fognak beszélgetni.

Képtalálat a következőre: Fenntarthatósági Nap 2017

 

A beszélgetések résztvevőinek olyan közszereplőket (művészek, tanárok, üzleti szereplők, civil szervezetek, média szereplők, stb.) hívunk, akik szerintünk valóban hozzájárulnak a fenntarthatósághoz, valamilyen kimagasló eredményt tudhatnak magukénak ezen a téren. Nagyon fontos, hogy ezen a rendezvényen ne a feszültség, ne az egymásra mutogatás legyen a fókuszban, hanem a megoldás. Igazán szakmai és pozitív üzenetekre lövünk, és  a témák tekintetében próbálunk az aktuális kérdésekre összpontosítani.

A rendezvény szerves része a kiállítás is, ahol előadásokon az elhangzottakat meg is lehet nézni, tapasztalni. Olyan témák merülnek tehát fel, amiről nem csak beszélni lehet, hanem konkrétan tenni is érte. Akár Magyarországon is.

Az esemény szlogene mentés másként, és ez nem véletlen. Az egész nap során célunk a programokon kívül folyamatosan aktívan tartani és bevonni az idelátogatókat. Merjen mindenki kérdezni, véleményt formálni, játszani.
A fenntarthatóságot közösen tudunk sikerre vinni; így hát ez a nap is egy közösségi dologról kell, hogy szóljon. Tesszük ezt síppal, dobbal, DJ-vel, webriporterrel, játékkal és még sok minden mással.

Az első Fenntarthatósági Napra 2008-ban került sor, a 10. jubileumi FN pedig 2017. szeptember 30-án kerül megrendezésre az Akvárium Klubban .

Gyertek el, nézzétek meg, próbáljátok ki, érveljetek, kérdezzetek, tanuljatok és ötleteljetek! De legfőképpen ÉLVEZZÉTEK! Mentés másként.

 

  

A hello holnap! bemutatja:
Fenntarthatósági Nap 10.
2017. szeptember 30.

A rendezvény főszervezője a Telekom

Regisztrálj honlapunkon, kövess minket Facebookon és ha elég kreatívnak érzed magad, akkor pályázz!