Green Future Conference 2018

Loading Map....

Időpont
2018. november 08.
09:00 - 16:00

Helyszín
MagNet Közösségi Ház, Hamvas konferenciaterem


Green-konference-web

A zöldépítés fogalma egyre inkább a fenntartható épített környezetével forr egybe, amelybe az is beletartozik, hogy az egyének és a társadalom számára egészséges, hosszútávon élhető épített közeget teremtsünk. Eközben bánjunk okosan a felhasznált nyersanyagokkal, majd a kész épületet tudatosan üzemeltessük.

Az idei konferencián a meghívott előadók és tematikus beszélgetések résztvevői erre a törekvésre fókuszálva stratégiákat, innovatív utakat mutatnak meg építész-tervezőknek, szakági mérnököknek, ingatlanfejlesztőknek, épületfenntartóknak, üzemeltetőknek, önkormányzatoknak és zöldépítéssel foglalkozó szakembereknek.

Az esemény vendége Bécs városa lesz, hiszen újra Bécs lett a világ legélhetőbb városa. Első kézből tudjuk meg, hogyan is csinálták ezt osztrák szomszédaink. A rendezvényt megtiszteli Mag. iur. Elisabeth Ellison-Kramer Ausztria nagykövet asszonya és Alföldy-Boruss Márk főosztályvezető, az Innovációs és Technológiai Minisztérium Energiaügyekért és Klímapolitikáért Felelős Államtitkárságáról.

 

MÉK akkreditáció: 2 pont (2018/244)

További információ és regisztráció itt.