GreenWalk 2018.

Térkép nem érhető el

Időpont
2018. szeptember 24.
Egész napos


Green Walkon a környezettudatos építés magyar megvalósult példáit ünnepeljük. A rendezvény a Nemzetközi Zöld Építés Hete programjainak központi eleme minden év szeptember utolsó hetén.

Idén szeptember 24-30. között 6 napon át 17 épületbe hívjuk a szakmai és privát érdeklődőket, hogy a legújabb, leginnovatívabb zöldépületeket bejárhassák. A Green Walk azért unikum, mert az épületek többsége máskor a nagyközönség számára nem látogatható.

Az épület-bejárásokat a tervező építészek, a fejlesztők vagy az üzemeltetők vezetik, így a résztvevők első kézből juthatnak információkhoz.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, mert a csoportok létszáma korlátozott. Kérjük, csak akkor regisztráljon, ha valóban részt tud venni a bejáráson.

 

Regisztráció:

A bejárásokra a programok alatt található jelentkezési lap kitöltésével lehet regisztrálni. Egy regisztrációval ki tudja választani, hogy mely épületeket szeretné bejárni, így egyszerre többet is megjelölhet.

Építészek számára MÉK továbbképzési pontérték: 1 pont/épületlátogatás

Kamarai pontok igénylése esetén 1.800 Ft/fő/épületlátogatás adminisztrációs díj fizetendő. A kreditpont regisztrációt az Építész Továbbképző Nonprofit Kft. végzi, ezért náluk is regisztrálni szükséges.

Kattintson ide a regisztráció űrlap eléréséhez!

 

Nézze meg a Nemzetközi Zöld Építés Hetének összes programját!

 

A Zöld Építés Hete programjainak támogatója:

Forrás