MABIM Szakmai nap a MABIM tagjainak

Térkép betöltése...

Időpont
2018. április 26.
12:00 - 17:00

Helyszín
Lurdy Rendezvényközpont


Tisztelt MABIM tagtárs! Kedves Kolléga!

2018 a tisztújítás éve! A 2014-ben alakult MABIM első elnökségének mandátuma lejár, újabb 4 évre szóló elnökségi munka kezdődik.  Az Ön véleményét is szeretnénk megismerni, javaslatokat kapni, hogyan folytassuk, melyek legyenek a kiemelt prioritások és persze szeretnénk, ha a vezetőségben új arcokkal találkoznánk.

De ismerjük-e egymást? A munka frontján ugyan találkoznak tagjaink, de tudják-e, kik alkotják jelenleg a MABIM elnökségét, és Ön tudja-e kik lennének, akiket szívesen ajánlana az elnökségbe új választás esetén?

Arra gondoltunk, ismét találkoznunk kéne, még a közgyűlés előtt! S ehhez programot is szervezünk, méghozzá nem is akármilyet!

Időpont: 2018. április 26. csütörtök

Találkozó:

Budapest Lurdy Rendezvényközpont  (1097 Bp. Könyves Kálmán krt. 12-14)

I. emelet 8.

Gyülekező, regisztráció:  11:45-től az I. emelet 8. teremben.

Program:  12-14:30 MABIM beszélgetés, előadásokkal

Előadók:

Beruházási projektek BIM szempontú előkészítése és tervezéstámogatása:

–  Jánky Zoltán (OPINION BUILDERS / MABIM tag)

Telekom Székház (THQ) tervezéséhez és kivitelezéséhez kapcsolódó BIM menedzsment feladatok:

Grátzer Szabolcs (Market) Kócsó Dániel (TIBA Stúdió / MABIM tag) Zagorácz Márk (MABIM tag)

15 -17 óra között az épülő Telekom székház bejárása, szakmai vezetéssel. A székház építészeti terveit a TIBA Építész Stúdió készítette, a kivitelezési munkákat a Market Építő végzi, több kollégánk közreműködésével.

Védőfelszerelésről (sisak, mellény)  mindenki maga gondoskodik (kivéve az a néhány fő, aki előzetesen jelezte, hogy biztosítsuk neki)

Parkolás: A gépkocsikat érdemes a Lurdy parkolóban hagyni. A Lurdy Ház felszíni parkolójában 3 órára ingyenes a parkolás. (a parkoló cca.1.200 férőhelyes). A ház rendelkezik mélygarázzsal, melyet a szabad hely függvényében tudnak díjkötelesen igénybe venni. (Az első 2 óra 100Ft, és utána minden újabb megkezdett óra 100Ft/óra). Reméljük egy kellemes és hasznos délutánt sikerül közösen töltenünk. Kérjük időben érkezzenek!

(

Üdvözlettel

az elnökség nevében

dr. Stocker György           Friedmann Ani titkár

MABIM Szakmai nap, MEGHÍVÓ utolsó