IDEA CONFERENCE 2019.

IDEA CONFERENCE 2019.

When

2019. április 25. - 2019. április 26.    
Egész napos

Where

Loading Map....

Az év nemzetközi mérnök eseménye Magyarországon. Idén 2. alkalommal rendezzük meg a hazai és közép-európai piac legfontosabb szakmai rendezvényét, az IDEA CONFERENCE konferenciát. Két napos szakmai program, a vasbeton és acélszerkezet tervezés nemzetközi szaktekintélyeivel, valamint tematikus szekciók, ahol megjelenik az ipari innováció, a BIM alapú tervezés, és a különleges építőanyagok felhasználása. A konferencián kiemelt figyelmet kapnak új eljárások, módszerek, és esettanulmányok, mely előadások magas szakmai színvonalát a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem oktatói garantálják. Szakmai kiegészítő programok, esti állófogadás meglepetésekkel, és rengeteg kapcsolatépítési lehetőség. Az IDEA CONFERENCE nem „csak” egy rendezvény, hanem a magyar és nemzetközi építőipari szereplők egyik legfontosabb találkozási pontja.

Rendezvényünk hasznos ismeretekkel szolgálhat: tervező mérnököknek szakterülettől függetlenül, szerkezet tervező mérnököknek, a projekt előkészítésben és vezetésben résztvevőknek, a kivitelezésben dolgozó mérnököknek, finanszírozóknak, intézményi befektetőknek, tanácsadóknak, önkormányzatoknak, ingatlanpiaci döntéshozóknak, szakembereknek, vezetőknek és innovátoroknak. A konferencia kiemelt figyelmet fordít a jövő mérnök generációjára.

Az IDEA CONFERENCE a Bács-Kiskun Megyei Mérnöki Kamara társszervezésében létrejövő, a Magyar Mérnök Kamara által elfogadott kötelező mérnökszakmai továbbképzés.

A 2019-es IDEA CONFERENCE rendezvény és a magyar mérnök szakma kiemelt támogatói a KÉSZ CSOPORT, a HILTI, a MARKET CSOPORT, a FERROBETON és a SBERBANK.

A két napos konferencián több MABIM tagtársunk is előad.

Részletes program, jelentkezés itt.