Legyen profi az építőipari árképzésben és a költségvetés-készítésben!

Tekintettel arra, hogy az építőipari árképzés az alapja minden költséggel összefüggő teendőnek, ezért nagyon fontos, hogy profi módon hozzáértő szakemberek foglalkozzanak a témával. A 80-as évek végéig az árképzést, költségvetés-készítést, csak arra oktatott, képzett szakemberek végezték, és ennek módszertana, eljárása kidolgozott és mindenki számára elérhető volt. Sajnos mára már az utolsó „árképző mohikánok” is kihaltak és az azóta beruházóként, tervezőként, kivitelezőként pályára lépők már sehol sem tanulják, sehol sem sajátíthatják el e szakterület csínját-bínját. Ennek következményeként irreális árajánlatok, megalapozatlan vállalások vagy alultervezések keletkezhetnek, amelyeknek sok esetben polgári per vagy kifizetetlen számlák (lánctartozás) a végeredménye.

A TERC, a MABIM tagja,  elismerést nyújtó, elméleti és gyakorlati oktatásokat indít februártól az építőipari árképzés, költségtervezés, költségvetés-készítés témakörökben.

A képzés tematikája az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) szakmai támogatásával, segítségével került összeállításra, a Nemzetgazdasági Minisztérium és az ÉVOSZ között 2017. november 24-én megkötött együttműködési megállapodásának sikeres szakmai végrehajtása érdekében.

Bővebben honlapjukon itt!

logo