MABIM Szakmai nap a MABIM tagjainak

Tisztelt MABIM tagtárs! Kedves Kolléga!

2018 a tisztújítás éve! A 2014-ben alakult MABIM első elnökségének mandátuma lejár, újabb 4 évre szóló elnökségi munka kezdődik.  Az Ön véleményét is szeretnénk megismerni, javaslatokat kapni, hogyan folytassuk, melyek legyenek a kiemelt prioritások és persze szeretnénk, ha a vezetőségben új arcokkal találkoznánk.

De ismerjük-e egymást? A munka frontján ugyan találkoznak tagjaink, de tudják-e, kik alkotják jelenleg a MABIM elnökségét, és Ön tudja-e kik lennének, akiket szívesen ajánlana az elnökségbe új választás esetén?

Arra gondoltunk, ismét találkoznunk kéne, még a közgyűlés előtt! S ehhez programot is szervezünk, méghozzá nem is akármilyet!

Időpont: 2018. április 26. csütörtök

Találkozó: Budapest Lurdy Rendezvényközpont  (1097 Bp. Könyves Kálmán krt. 12-14)

Időpont: 12 óra

Tervezett program:

12-14:30 MABIM beszélgetés, előadásokkal

Témák/ előadók:

Harman Béla (Market Property) MABIM tag

Jánky Zoltán Opinion Builders Kft / MABIM tag

Grátzer Szabolcs (Market)

Zagorácz Márk, akik a THQ-hoz  kapcsolódó BIM menedzsment feladatokat látják el.

15 -17 óra között az épülő Telekom székház bejárása, szakmai vezetéssel. A székház építészeti terveit a TIBA Építész Stúdió készítette, a kivitelezési munkákat a Market Építő végzi, több kollégánk közreműködésével.

Cégektől 2 főben maximáltuk a jelentkezők számát, a regisztrációnál kérjük a név majd cégnév szerepeljen, külön-külön  jelentkezőnként.

Amire kérjük: hozzon magával védősisakot, mellényt és jöjjön kényelmes cipőben! Álljuk a sarat is, ha kell! Korlátozott mennyiséget tudunk biztosítani, de amennyiben felszerelésre lenne szüksége, azt is jelezze időben, de örülnénk, ha saját szerelését tudná hozni. Az igényt a titkar@mabim.hu e-malre kérjük küldeni.

A jelentkezés határideje: 2018. április 15.

Kérem válaszukkal segítsék munkánkat! Mielőbbi visszajelzést kérünk,

Üdvözlettel

az elnökség nevében

dr. Stocker György           Friedmann Ani titkár

A MABIM Szakmai nap, MEGHÍVÓ